Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Share this

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις: 1/6, 22/6

485,00 €

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ  - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ   7 ΗΜΕΡΕΣ

                          
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση  7:30 από ΑΘΗΝΑ,   μικρές  στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ   και   της  Λάρισας,  προσπερνάμε την  όμορφη Θεσσαλονίκη,  με  την  τελευταία  μας  στάση  στην περιοχή  της  Μουσθένης,   για  να φθάσουμε το απόγευμα και  να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, χρόνος ελεύθερος,  διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωϊνό και αναχώρηση για ΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας  δεξιά την  όμορφη πόλη της  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,  μας  οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών  εγγράφων ( ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ΜΕ  ΕΞΑΜΗΝΗ  ΙΣΧΥ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΝΕΟΥ  ΤΥΠΟΥ )  και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωϊνό και γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων). Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα  προαιρετικά,  στο Βόσπορο με τουριστικό  καραβάκι, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία,  πριν  καταλήξουμε  για  γεύμα  σε επιλεγμένο  εστιατόριο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ)  με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωϊνό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  και  τελειώνει με  το παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό ΤΟΠ-ΚΑΠΙ. Γεύμα,   και  χρόνος ελεύθερος  στη  μεγαλύτερη  πλατεία  της  πόλης,  το  ΤΑΚΣΙΜ. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε  προαιρετικά   το καταπράσινο νησάκι. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, ξεκούραση, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ  για  ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Άφιξη τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο, δείπνο  προαιρετικά , διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωϊνό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ,   με  ενδιάμεσες  στάσεις,  άφιξη  το βράδυ. 

Υ.Γ. 
 • Είναι  δυνατόν   οι  διανυκτερεύσεις   στην  Ελλάδα  να  γίνουν  και  σε  μια  από  τις  πόλεις  ΞΑΝΘΗ   η  ΚΑΒΑΛΑ.
Αναχωρήσεις2κλινο1 κλινοΠαιδί
 1/6, 22/6485+ 195435

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:
 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή,  2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* - 4* στην Ελλάδα.
 • Διαμονή,  4 διανυκτερεύσεις,  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη.
 • Δύο πρωινά  στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
 •  4 πρωινά  και   4  φαγητά   στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από  διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Εισιτήρια  F/B για  τα  Πριγκηπόνησα
 • Αρχηγό-συνοδό. 
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

*** ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ( ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ/ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ / ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ