Εκδρομή Παρίσι - Ελβετία

Share this

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις: 15/6, 22/6, 5/7, 13/8

1 125,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ  10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΙ - ΑΛΣΑΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
ΓΕΝΕΥΗ - ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ:
Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ ΑΝΚΟΝΑ - ΝΟΒΑΡΑ Ή ΑΟΣΤΑ:
'Αφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας και άμεση αναχώρηση για Αόστα. Η διαδρομή μας περνά από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, διασχίζοντας τις εύφορες πεδιάδες της Αιμίλια Ρομάνια με ενδιάμεσες στάσεις. Αφού προσπεράσουμε το Μιλάνο, θα φθάσουμε στην περιοχή της Νοβάρα ή της Αόστα, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ ΑΟΣΤΑ - ΓΕΝΕΥΗ - ΠΑΡΙΣΙ:
Μέσω του τούνελ Μont - Blanc θα περάσουμε σήμερα στην Ελβετία. Κατά τη σύντομη περιήγησή μας στην πόλη της διπλωματίας, τη Γενεύη, θα δούμε το μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, το μνημείο της Μεταρρύθμισης κ.ά. Αποχαιρετάμε την πόλη και τη λίμνη Λεμάν, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα Λεύκα Όρη και ξεκινάμε για Παρίσι. Φωτισμένη ήδη η Γαλλική πρωτεύουσα μόλις φθάνουμε το βράδυ και η πρώτη εικόνα είναι εντυπωσιακή. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ:
Σήμερα θα γνωρίσουμε το ιστορικό και μοντέρνο Παρίσι. Η πανοραμική μας ξενάγηση περιλαμβάνει την Όπερα, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον Πύργο του 'Αιφελ, το Μέγαρο των Απομάχων το Καρτιέ Λατέν, τη Σορβόννη, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Δημαρχείο, τη Βαστίλη, τα Μεγάλα Βουλεβάρτα κ.ά. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το μουσείο του Λούβρου, ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Φιλοξενεί περίπου 35.000 μεγάλης αξίας εκθέματα, που περιλαμβάνουν έργα της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Μεταξύ άλλων θα δούμε την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και τη γνωστή Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι. Τέλος, θα μεταβούμε στο λόφο της Μονμάρτρης με τη βασιλική Σακρ Κερ. Χρόνος ελεύθερος στην πάντα ενδιαφέρουσα Παρισινή αγορά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ, DISNEYLAND:
Ο μαγικός κόσμος της Eurodisney, η Disneyland (32 χιλιόμετρα από το Παρίσι), μας περιμένει σήμερα για να μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Θα ξεκινήσουμε αμέσως το ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών με το τραινάκι των πειρατών, θα περάσουμε από το μικρόκοσμο, θα ανεβούμε στο διαστημικό βουνό, θα οδηγήσουμε το δικό μας διαστημόπλοιο στο Σταρ Τουρς και θα επισκεφθούμε το μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο, του Πήτερ Παν και της Χιονάτης με τους επτά Νάνους. Επιστροφή στο Παρίσι το απόγευμα. Μετά το δείπνο μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια μίνι κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (προαιρετικά), κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή μας στο Παρίσι.

6Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ, ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ):
Ημέρα ελεύθερη για περαιτέρω εξερεύνηση της Γαλλικής πρωτεύουσας και της αγοράς της ή εναλλακτικά, σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) μια όμορφη εκδρομή στις γραφικές ακτές της Νορμανδίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις παραθαλάσσιες πόλεις και παραθεριστικά κέντρα της Βόρειας Γαλλίας, τη μεσαιωνική Ονφλέρ, την ειδυλλιακή Ντωβίλ και τη δίδυμή της Τρουβίλ. Επιστροφή στο Παρίσι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ:
Η έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης και πρωτεύουσα της Αλσατίας, το Στρασβούργο, θα είναι ο επόμενος σταθμός του οδοιπορικού μας. Η πλατεία Κλέμπερ, ο Καθεδρικός ναός από κόκκινο ψαμμόλιθο, καθώς και το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΜΙΛΑΝΟ:
Μια υπέροχη διαδρομή μας οδηγεί σήμερα στη Ζυρίχη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης, να δούμε τη Φραουμύνστερ, τον πύργο του Ρολογιού κ.ά. Σύντομη επίσκεψη στη Λουκέρνη, που είναι χτισμένη στην άκρη της λίμνης των Τεσσάρων Καντονιών με τη χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα και το μνημείο του Λιονταριού. Αμέσως μετά, μέσω του τούνελ του Αγίου Γκοτάρδου και με τα καταπράσινα πανέμορφα τοπία να μας συνοδεύουν, θα φθάσουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ/ΠΛΟΙΟ:
Πρωινή αναχώρηση για Ανκόνα μέσω Μπολόνιας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

10Η ΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ:
'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
Αναχωρήσεις2 κλινο1 κλινοΠαιδί
 15/6, 22/6, 5/7, 13/8
1.125+ 4851015

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με W.C.
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* sup., 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ης μέρας (7 πρωινά, 6 δείπνα).
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
 • Φ.Π.Α.
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
 • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
 • Φόροι ξενοδοχείων και check points: € 75/άτομο.
 • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 1. Το πιο πάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, είναι δυνατόν να εκτελεστεί και αντίστροφα, τελικό πρόγραμμα χωρίς παραλείψεις, με το ενημερωτικό σας.
 2. Για τις επισκέψεις, στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ και τη EURODISNEY, η εξασφάλιση των εισιτηρίων εισόδου γίνεται με ευθύνη των εκδρομέων, μετά την οριστικοποίηση της υλοποίησης της εκδρομής.
 3. Στην αναχώρηση 13/8/24 ο απόπλους για Ανκόνα γίνεται από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η εξεύρεση καμπίνας στα πλοία άλλου τύπου από αυτόν που ορίζει το πρόγραμμα, εφόσον είναι δυνατή, υπόκειται στις πιο κάτω επιβαρύνσεις.

Τιμή ανά άτομο με επιστροφή (Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα)

 • Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2)    65€
 • Δίκλινη εξωτερική (AS2)    85€
 • Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 45€
 • Τρίκλινη εξωτερική (Α3)    65€
 • Τετράκλινη εξωτερική (Α4)35€

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ