Πάσχα στην Θράκη - Ανδριανούπολη

Share this

chr

Νέο προϊόν

Αναχώρηση : 03/5

260,00 €

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ -  ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/5
7:00π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν φτάνουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(Ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια)  Πρώτος σταθμός μας η Παλαιά Ορεστιάδα , σημερινό Καραγάτς. Μία βόλτα στην πόλη θα μας οδηγήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί που άλλοτε το Όριαν εξπρές είχε ένα από τους σταθμούς του. Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο. Συνεχίζουμε και κινούμενοι παράλληλα προς τον Έβρο , περνάμε την μακρά γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς την πόλη που ίδρυσε ο Ανδριανός , την Ανδριανούπολη. Διατρέχοντας την πόλη, πρώτος σταθμός μας το μοναδικό Μουσείο Υγείας, στα αναπαλαιωμένα ανάκτορα του Μπεγιαζίτ και συνεχίζουμε για το σαράι ή τα παλάτια των σουλτάνων, που σήμερα σώζονται λείψανα αυτών. Επιστροφή στο κέντρο της Ανδιανούπολης . Επίσκεψη στο Τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας). Χρόνος για περιήγηση της παλιάς Ελληνικής πόλης, ψώνια στις κλειστές αγορές και γευστικές απολαύσεις στα παραδοσιακά εστιατόρια της. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή και πάλι μέσω Καστανιών στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως.  Αναστάσιο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα παλαιά αρχοντικά της και στην κεντρική πλατεία για καφέ. Το μεσημεράκι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα μας με την συνοδεία Ζωντανής Μουσικής. Ξεκούραση και το απόγευμα θα μπορέσουμε να κάνουμε την βόλτα μας στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/5
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ στάση. Εν συνεχεία για  ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 260 €
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με το πούλμαν,
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  ANATOLIA BOUTIQUE  3***plus στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε δίκλινα δωμάτια,
  • Τα 3 πρωινά σε μπουφέ ,  
  • το Δείπνο της Μ. Παρασκευής,
  • το Αναστάσιμο Δείπνο,
  • το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με Ζωντανή Μουσική,
  • Την τοπική ελληνόφωνη ξεναγό στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,
  • Αρχηγό - Συνοδό,
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ