Κρουαζιέρα Αγκίστρι - Μετόπη - Πέρδικα - Μονή - Αθηναική Ριβιέρα

Share this

Νέο προϊόν

Καθημερινές Αναχωρήσεις ( 15/4 - 31/10/2024)

70,00 €

-25,00 €

95,00 €

                                   ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ  ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

                                                     ΑΓΚΙΣΤΡΙ - ΜΕΤΟΠΗ - ΠΕΡΔΙΚΑ - ΜΟΝΗ



Λεπτομέρειες Προγράμματος 15/4/2024 -31/10/2024

  • Ημερομηνίες Κρουαζιέρας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • Πλοία Κρουαζιέρας: ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ
  • Λιμάνια Αναχώρησης: Μαρίνα Καλιθέας
  • Ώρα Επιβίβασης: 8:45 – 9:40 π.μ.
  • Ώρα Αναχώρησης: 9:45 π.μ.
  • Ώρα Επιστροφής: 6:40 μ.μ.


Ports of Call

  1. ΑΓΚΙΣΤΡΙ: Διάρκεια διαμονής 2 ώρες.
  2. ΜΕΤΟΠΗ: Διάρκεια διαμονής 20 λεπτά.
  3. ΠΕΡΔΙΚΑ: Διάρκεια διαμονής 2 ώρες. (Προαιρετική επίσκεψη στο νησί
  4. Μονή)
  5. ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ: Διάρκεια κρουαζιέρας 2 ώρες και 25 λεπτά.


Αναχωρούμε στις 9:45 προς μαγευτικές παραλίες στις Αγκίστρι, Μετόπη και Πέρδικα,προσφέροντας σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε την αχανή ομορφιά της Μονής και να κάνετε ατελείωτες βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού Κόλπου.
Κατά τη διάρκεια του κρουαζιέρας, προσφέρουμε ένα μεσημεριανό μπουφέ με μεσογειακές γεύσεις, συνοδευόμενο από επιλεγμένο κρασί, αναψυκτικά και αρωματικό καφέ φίλτρου.

Κατά την επιστροφή σας, θα ανακαλύψετε την Αθηναϊκή Ριβιέρα, απολαμβάνοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα συνοδευόμενο από τους μοναδικούς ήχους του live DJ μας στο πλοίο,δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις για μια ζωή.

Η τιμή της κρουαζιέρας ( μόνο για την Ελληνική Αγορά )είναι
στα 70 € / Παιδί 5 - 11 ετών : 45 € / Μωρά 0 - 4 Δωρεάν

Το Εισιτήριο της Κρουαζιέρας Περιλαμβάνει:

  • Επίσκεψη σε τέσσερα όμορφα νησιά του Σαρωνικού Κόλπου (Αγκίστρι, Μετόπη,Πέρδικα, Μονή - προαιρετικό)
  • Μεσημεριανό Μπουφέ στο πλοίο.
  • Ζωντανό DJ set για ψυχαγωγία.
  • Δροσερά αναψυκτικά, κρασί, καφές φίλτρου.
  • Πολύγλωσσος ξεναγός.


Παροχές:

  • Μπουφέ με μεσογειακή κουζίνα για το μεσημεριανό γεύμα
  • Απεριόριστο κρασί, αναψυκτικά και αρωματικός καφές φίλτρου
  • Live DJ στο πλοίο
  • Διαθέσιμο κατάστρωμα με ξαπλώστρες και μαξιλάρες
  • Πολύγλωσσος ξεναγός
  • Κατάστημα επί του πλοίου
  • Δύο πλήρως εξοπλισμένα μπαρ
  • Επιλογή μεταφοράς διαθέσιμη με έξτρα κόστος.


Αγκίστρι
Καταδυθείτε στα μαγευτικά γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας του Αγκίστριου και ανακαλύψτε έναν κόσμο υποβρύχιων θαυμάτων. Είτε είστε ένας έμπειρος κολυμβητής , είτε αρχάριος,εξερευνήστε τη ζωηρή θαλάσσια ζωή και τον γοητευτικό υποβρύχιο οικοσύστημα που ανθείακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Καταδυθείτε σε έναν κόσμο ομορφιάς και γαλήνης που θα σας αφήσει άφωνους.

Μετόπη
Το νησί της Μετόπης είναι ένας ακατοίκητος παράδεισος στον Σαρωνικό κόλπο, προσβάσιμος μόνο με βάρκα. Με τη λευκή αμμώδη παραλία του, τα τυρκουάζ ρηχά νερά και τους αμπελώνες, προσφέρει έναν γαλήνιο φυσικό καταφύγιο. Το νησί είναι περίφημο για το ότι αποτελεί συνήθη στάση για θαλάσσιες χελώνες, κάνοντάς τον απαραίτητο προορισμό για λάτρεις της φύσης και φωτογράφους. Απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα αγναντεύοντας το σαγηνευτικό νησί της Μετόπης.

Πέρδικα
Ανακαλύψτε την μαγευτική ομορφιά της Πέρδικας, ενός παραδοσιακού ψαροχώριου νότια της Αίγινας. Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο, περιπλανηθείτε σε γραφικούς δρόμους και απολαύστε την λαχταριστή ελληνική κουζίνα. Κάντε μια βόλτα με βάρκα προς το κοντινό νησί Μονή για απομονωμένες παραλίες και συναντήσεις με την άγρια φύση. Χαλαρώστε δίπλα στην παραλία και εισχωρήστε στην γαλήνη. Ζήστε τη γοητεία της Πέρδικας σε αυτήν την αξέχαστη επίσκεψη.

Μονή (προαιρετικό)
Ζήστε τον ανέγγιχτο παράδεισο του νησιού Μονή, μιας καθαρής καταφυγής φυσικής ομορφιάς. Συναντήστε ελεύθερα ζώα, εξερευνήστε απομονωμένες παραλίες και περπατήστε σε γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας. Ανακαλύψτε τη μαγεία αυτού του γαλήνιου καταφυγίου και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις. Το νησί Μονή σας περιμένει, προσφέροντας μια εξαιρετική απόδραση στην αγκαλιά της φύσης.

Αθηναϊκή Ριβιέρα
Απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο μας κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας κατά το ηλιοβασίλεμα, όπου η ατμόσφαιρα ζωντανεύει με τους ρυθμούς ενός ζωντανού DJ και τα εξαιρετικά κοκτέιλ. Χορέψτε κάτω από το χρυσό ουρανό, δοκιμάστε υπέροχα ποτά και απολαύστε το θέαμα της ακτογραμμής που μετατρέπεται σε έναν παράδεισο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης και διασκέδασης.


Cruise Highlights

  1. Συχνές στάσεις για Κολύμπι:
  2. Καταδυθείτε σε έναν κόσμο υδάτινης ευτυχίας εξερευνώντας τις πιο δημοφιλείς παραλίες που στολίζουν τον Σαρωνικό κόλπο. Βυθιστείτε στα κρυστάλλινα νερά του Αγκιστρίου, της Μετόπης, της Πέρδικας και της Μονής (προαιρετικό), όπου σας περιμένουν αμμώδεις ακτές και
  3. γραφικοί κολπίσκοι.
  4. Είτε αναζητάτε τη περιπέτειά είτε απομόνωση και γαλήνη, κάθε στάση προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα σας αναζωογονήσει και θα σας καθηλώσει.
  5. Πλούσιο Μπουφέ Μεσημεριανού με Δροσιστικά αναψυκτικά και κρασί:
  6. Απολαύστε μια θαυμαστή γευστική εμπειρία με ένα πλούσιο μπουφέ μεσημεριανού γεύματος που σερβίρετέ απευθείας στο πλοίο. Απολαύστε τις γνήσιες γεύσεις της Ελλάδας,δοκιμάζοντας μια ποικιλία από ελκυστικά ελληνικά πιάτα, που επιδεικνύουν τα πιο φρέσκα υλικά και το παραδοσιακό γαστρονομικό ταλέντο. Εντυπωσιάστε τις γευστικές σας αισθήσεις με μια γαστρονομική περιπλάνηση που θα σας μεταφέρει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας.
  7. Απολαύστε ένα παγωμένο ποτήρι τοπικού κρασιού και δροσιστικά αναψυκτικά.
  8. Επιπλέον, Εκπληκτικές Επιλογές από το Μενού του Πλοίου ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.


Απόλυτη Χαλάρωση:
Ξεφύγετε από τον θόρυβο και την ένταση της καθημερινότητας και παραδοθείτε σε μια ημέρα απόλυτης χαλάρωσης. Χαλαρώστε στο ευρύχωρο κατάστρωμα, απολαμβάνοντας την καταπληκτική παραθαλάσσια θέα που ανοίγετε μπροστά σας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ:

  1. Πλήρης επιστροφή ή μετατροπή σε ανοιχτό εισιτήριο για οποιαδήποτε ημερομηνία μέχρι το τέλος της χρονιάς, ισχύει για ακυρώσεις έως 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση.
  2. Χρεώνεται το 25% του συνολικού κόστους της κράτησης για ακυρώσεις μεταξύ 16-29 ημερών πριν από την αναχώρηση.
  3. Χρεώνεται το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης για ακυρώσεις μεταξύ 8-15 ημερών πριν από την αναχώρηση.
  4. Χρεώνεται το 75% του συνολικού κόστους της κράτησης για ακυρώσεις μεταξύ 6-7 ημερών πριν από την αναχώρηση.
  5. Δεν υπάρχουν επιστροφές για ακυρώσεις μέχρι 6 ημέρες πριν από την ημέρα αναχώρησης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ