Πώληση!
Πάσχα στο Βελιγράδι

Πάσχα στο Βελιγράδι

Share this

aka

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις : 02/5, 08/5

545,00 €

-50,00 €

595,00 €

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 5 ΜΕΡΕΣ


ΜΕΡΑ 1  ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Πτήση για το Βελιγράδι. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Σερβίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Γοητευτικό μες στις αντιθέσεις του, γεμάτο πάρκα, καφέ και μπαρ, το Βελιγράδι χαρακτηρίζεται ως «το Βερολίνο των Βαλκανίων» λόγω της έντονης πολιτιστικής του κίνησης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μετά το πρωινό, θα γνωρίσουμε το πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα, σήμα κατατεθέν της πόλης. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα είναι ο πρώτος δρόμος της πόλης που ονοματοδοτήθηκε και ταυτόχρονα ο αγαπημένος πεζόδρομος ντόπιων και επισκεπτών για βόλτα όλες τις ώρες της ημέρας. Θα θαυμάσουμε τη Λυρική Σκηνή, τη Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα και τον εντυπωσιακό Ναό του Αγίου Σάββα. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3  ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - «ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ» ΣΕΡΒΙΑΣ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - SREMSKI KARLOVCI
Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, τη Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε μια ή δύο μονές. Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβι Σαντ, χτισμένο στις όχθες του Δούναβη. Στη γραφική παλιά πόλη ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει κατά μήκος του πεζοδρόμου Zmaj Jovina και να ανακαλύψει μικρά μαγαζιά και κρυμμένες πλατείες. Ακολουθεί η κωμόπολη του Sremski Karlovci, πλούσια σε αρχιτεκτονικά κτίρια, όπως η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το παλιό πατριαρχείο, η Θεολογική Σχολή, το 1ο Σέρβικο γυμνάσιο κ.ά. Επόμενος σταθμός, ένα τοπικό οινοποιείο όπου θα δοκιμάσουμε ποικιλίες κρασιών και μέλι. Επιστροφή στο Βελιγράδι και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και να ανακαλύψετε την περιοχή Skadarlija, γνωστή ως «η Μονμάρτη του Βελιγραδίου». Εδώ σύχναζαν μποέμ ποιητές και καλλιτέχνες στις αρχές του 20ου αιώνα, ενώ σήμερα είναι γεμάτη με καφέ, εστιατόρια και μπαρ. Στο λιθόστρωτο δρόμο της θα βρείτε πλανόδιους μουσικούς, όπως και πολλές γκαλερί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
ΑναχωρήσειςΈκπτωση *2 κλινο1 κλινοΠαιδί
02/5, 08/5- 50 €595+ 140445
* Η Έκπτωση - 50 € / άτομο ισχύουν για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση, για περιορισμένο αριθμό επιβατών.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βελιγράδι - Αθήνα με πτήσεις της Air Serbia
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Central Point Hotel 4* ή παρόμοιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος
  • Ξενάγηση στο Βελιγράδι και στο Νόβι Σαντ με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό
  • Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 195€
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ