Πώληση!
Χριστούγεννα Άμστερνταμ

Χριστούγεννα Άμστερνταμ

Share this

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις:  25/12, 01/01, 06/01

525,00 €

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 4( 3 Νύχτες )& 5 ΗΜΕΡΕΣ ( 4νύχτες  )

1η ημέρα  Άμστερνταμ, Ξενάγηση πόλης

Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", την πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", την Heineken, τα Ανάκτορα, τον "πλωτό" κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά.Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια σας .Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας .
 
2η ημέρα Άμστερνταμ, ελεύθερη μέρα προαιρετική κρουαζιέρα στα Κανάλια .
Για τη σημερινή ελεύθερη μέρα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας  για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTERDIAMONDS,για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία VanGogh και Rijks (έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση).
Στη συνέχεια   θα απολαύσετε μια μοναδική ( απογευματινή – βραδινή ) προαιρετική κρουαζιέρα , διάρκειας 75 λεπτών , αφιερωμένη στην φαντασμαγορική πανδαισία χρωμάτων του Φεστιβάλ των φώτων (lightFestival) και των έργων τέχνης που ΄΄ φωτό - προβάλλονται ΄΄ στις όχθες γραφικών επιλεγμένων καναλιών του Άμστερνταμ .Μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας.
 
3η ημέρα Άμστερνταμ Προαιρετική εκδρομή Ρότερνταμ , Χαγή ,Ντελφτ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη.
Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ , το Ντελφτ και τη Χάγη .Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας , τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτήρια , και τις γέφυρες Villem και Erasmus . Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ντέλφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους , μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφτούμε τη Χάγη , έδρα των διεθνών δικαστηρίων και του Ολλανδικού κοινοβουλίου , με το περίφημο ΄΄παλάτι της Ειρήνης΄΄ , τα μοναδικής ομορφιάς κτήρια που στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα.

4η ημέρα Άμστερνταμ–  εκδρομή ZaanseSchans - Βόλενταμ

Χρόνος ελεύθερος το πρωί.Σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό ZaanseSchans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .

*Για την εκδρομή διάρκειας 5 ήμερων , η επιπλέον ημέρα είναι ελεύθερη  στο Άμστερνταμ
*Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί τίποτα από το πρόγραμμα .

Αναχωρήσεις

Διάρκεια

Τιμές κατά άτομο

Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

25/12/21

5 ημέρες

565,00 €

220,00 €

01/01/22

4 ημέρες

585,00 €

210,00 €

06/01/22

4 ημέρες

525,00 €

180,00 €


ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • 3  ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο  4* NH AmsterdamCenter
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και πληροφορίες κατά την άφιξη από Έλληνα ξεναγό
  • Ξενάγηση πόλης του Άμστερνταμ
  • Εκδρομή ZaanseSchans - Βόλενταμ
  • Έμπειρος έλληνας ξεναγός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Φόροι αεροδρόμιου 200 ευρώ
  • Προαιρετική κρουαζιέρα στα Κανάλια 27 ευρώ
  • Φιλοδωρήματα – Προσωπικά έξοδα

ΠΤΗΣΕΙΣ

KL 1572

ΑΘΗΝΑ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

05:45-08:20

KL 1581

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΑΘΗΝΑ

20:55-01:05

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ