Εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας

Share this

Dim

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις :  24/12, 5/1

188,00 €

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ THΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΔΡΑΜΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ -
ΑΧΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

1Η ΜΕΡΑ:
Αναχώρηση 08:00 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο κεντρικό ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας, Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη ΔΡΑΜΑ, όπου ο χώρος του Δημοτικού κήπου και η Πλατεία Ελευθερίας, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, με εικόνες μοναδικές - εορταστικές για μικρούς και μεγάλους. Eπιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:
Πρωινό και μία ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή της επιστροφής το απόγευμα, πανέμορφη αφού περιλαμβάνει τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και πορεία επιστροφής, με δύο σημαντικές, παρακάμψεις - επισκέψεις, στον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ και της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με ενδιάμεσες στάσεις, για να φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.
Αναχωρήσεις2 κλινοΠαιδί
24/12210185
05/01188175

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • Τρία πρωινά και τρία δείπνα ( Εορταστικό το δείπνο 24 /12, με απεριόριστη δωρεάν κατανάλωση σε κρασί και αναψυκτικά) .
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ