Εκδρομή στην Μεσσηνία

Share this

Νέο προϊόν

Αναχώρηση:   24/12, 31/12, 6/1

175,00 €

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝA ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ
ΣΤΟ  PHARAE PALACE  4**** ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΜΕ ΘΕΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΚΑΚΟ ΚΟΛΠΟ
ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΑΝΗ-  ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ
 ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ

1η Μέρα:
7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα στην περιοχή. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα ελεύθερο . Το βράδυ θα έχουμε το Εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν.  Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στην ΜΕΘΩΝΗ στάση. Εν συνεχεία για την γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ,  την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση και καταλήγουμε στο γραφικό ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση καθ’ οδόν.
Αναχωρήσεις2 κλινο
24/12, 31/12198
06/01175

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με το πούλμαν,
  • Οι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  PHARAE PALACE 4**** σε δίκλινα δωμάτια μέσα στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο,
  • τα 2 πρωινά σε μπουφέ,
  • Τα 2 Δείπνα μαζί με το εορταστικό Ρεβεγιόν στις 24/12 & 31/12,
  • Αρχηγό - συνοδό,
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ