Εκδρομή Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο

Share this

dim

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις: 24/12, 31/12,  5/1

228,00 €

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
ΚΗΠΟΙ - ΓΕΦΥΡΙ ΠΛΑΚΙΔΑ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΑΡΙΣΤΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ - ΝΗΣΑΚΙ
 
1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση στις 07:45 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, λίγο πριν φθάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο << PALLADIO >> στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση. Εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι, με τα πανέμορφα τοπία. Η διαδρομή μας από τις ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει και περνά από το γνωστό κεφαλοχώρι των ΚΗΠΩΝ, για να θαυμάσουμε το τρίτοξο ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ γεφύρι η ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΔΑ και να απολαύσουμε τον καφέ μας στα καφενεδάκια του χωριού. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, για να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού ‘’ΟΞΙΑ’’ , θα έχουμε ένα ξεχωριστό γεύμα με τοπικές γεύσεις. Επιστροφή στα Ιωάννινα, περίπατοι γνωριμίας με την πόλη, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ, μας οδηγεί στη γραφική Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το ΠΑΠΙΓΚΟ, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της ΚΟΝΙΤΣΑΣ. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, επισκέψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ. Επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.
Αναχωρήσεις2 κλινοΠαιδί
24/12, 31/12, 5/1228198

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο των Ιωαννίνων.
  • Τρία πρωινά. Εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική, 24 & 31/12/22 & 5/1/23, στο πολύ γνωστό μουσικό στέκι ‘’ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ’’.
  • Γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα "ΟΞΙΑ" στο Μονοδένδρι, 25/12/22, 1/1/23 & 6/1/23.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ