Εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας - Καλάβρυτα

Share this

Νέο προϊόν

Αναχώρηση : 24/12, 31/12, 6/1

160,00 €

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ
ΧΩΡΙΑ ΖΗΡΙΑΣ – ΦΡΑΓΜΑ ΦΕΝΕΟΥ - ΚΑΡΤΕΡΙ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ

1η Μέρα:
7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν.  Κατόπιν για τα ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση στην όμορφη πλατεία του χωριού με τα γραφικά café. Συνεχίζουμε για τα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ και φτάνουμε στο Μοναστήρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ γεμάτο με λουλούδια και έχει απέραντη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο, επίσκεψη. Επιστροφή για φαγητό στην περιοχή. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο‘’  ΑSTIR ‘’ 4****. Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν . Διανυκτέρευση.

2η Μέρα :
Μετά το πρωινό αναχώρηση  για ΔΙΑΚΟΠΤΟ και φτάνουμε στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ που βρίσκεται κολλημένο πάνω σ΄ ένα βράχο, τοπίο σπάνιας ομορφιάς, επίσκεψη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας ανεβαίνοντας για τα Αροάνια Όροι θα απολαύσουμε το μεγαλείο της φύσης που απλώνεται παντού σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μας μέχρι να φτάσουμε στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ σε υψόμετρο 735μ. για να επισκεφτούμε την Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας(όπου στον πλάτανο του προαύλιου χώρου της υψώθηκε το λάβαρο της επανάστασης του 1821). Εν συνεχεία για την πόλη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, ψώνια και φαγητό . Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΚΡΑΤΑ στάση επί της εθνικής και αρχίζουμε κ’ ανεβαίνουμε για τα ορεινά χωριά της ΖΗΡΙΑΣ. Πρώτη μας γνωριμία  θα είναι η ΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ, το ΚΑΡΤΕΡΙ και η  ΚΑΣΤΑΝΙΑ   για να φτάσουμε στο ΦΡΑΓΜΑ ΦΕΝΕΟΥ στάση. Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε και την ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Κατόπιν για φαγητό στην περιοχή. Επιστροφή για  ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν
Αναχωρήσεις2 κλινο
24/12, 31/12, 6/1160


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με το πούλμαν,
  • οι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  ASTIR  4**** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΠΑΤΡΑΣ ,
  • τα 2 πρωινά σε μπουφέ,
  • τα 2 Δείπνα μαζί με το ΡΕΒΕΓΙΟΝ στις 24/12 & 31/12,
  • Αρχηγό – Συνοδό ,
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ