Πώληση!
Πάσχα στην Ζάκυνθο

Πάσχα στην Ζάκυνθο

Share this

2.17

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 26/4

190,00 €

-15,00 €

205,00 €

ΠΑΣΧΑ …. ΜΕ  ΚΑΝΤΑΔΕΣ ! ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ             


Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 06:30, περιοχή  ΚΙΑΤΟΥ στάση, Πάτρα, Κυλλήνη- επιβίβαση στο  πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής,  διαν/ση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον  εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ  και   συνεχίζουμε  για τα χωριά ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓ ΛΕΩΝ, ΕΞΩΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ,  επίσκεψη  της  Μονή,  όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο του  νησιού << ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ >> με την θαυμάσια παραλία του. Επόμενος σταθμός οι ΒΟΛΙΜΕΣ και η παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ  παρακολούθηση της Αναστάσιμης  ακολουθίας  και αμέσως  μετά το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο  δείπνο,  διαν/ση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και  νωρίς  το  μεσημέρι ξεκινά το  Πασχαλινό γλέντι  με  ουζομεζέδες, καντάδες και ζωντανή  μουσική,  με  το παραδοσιακό  ψήσιμο  του  οβελία  (καιρού  επιτρέποντος)  και  το  πλούσιο  Πασχαλινό  εορταστικό γεύμα που  θα  ακολουθήσει  στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό  και   χρόνος  ελεύθερος  στην  πόλη  για  περιπάτους  και  ελεύθερη  επίσκεψη  στο  ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ /  ΚΑΛΒΟΥ  όπου  βρίσκονται  και  τα  Μαυσωλεία  τους.  Επιβίβαση νωρίς  το  μεσημέρι  στο πλοίο  για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε   για  ΑΘΗΝΑ,  με  ενδιάμεσες  στάσεις.
 
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
26/4205+ 60185
 Έκπτωση - 15 € το άτομο για κρατήσεις με προκαταβολή έως 29/3 για λίγα δωμάτια.                               

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3 διαν/σεις) στο ξενοδοχείο PLAZA  PALACE 3*plus στο ΤΣΙΛΙΒI
  • Τρία  πρωινά   σε μπουφέ.
  • Δείπνο  με  νηστίσιμα την  Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο  το  Μ. Σάββατο, Πλούσιο  Πασχαλινό εορταστικό  γεύμα με  ζωντανή  μουσική  την  Κυριακή  του  Πάσχα .
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ .
  • Αρχηγός – Συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος  διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ