Απόκριες στην Βουλγαρία

Share this

chr

Νέο προϊόν

Αναχώρηση : 24/2

235,00 €

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣKΟ - ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2 : ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ

6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για γεύμα καθ’ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΣΟΦΙΑ ( ASTORIA GRAND  4****). Τακτοποίηση δωματίων. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 : ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΦΙΑ

Πρωϊνό και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της. Εν συνεχεία αναχωρούμε για την ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ άφιξη και πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Γεύμα προαιρετικά, Επιστροφή αργά το απόγευμα στην ΣΟΦΙΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 : ΣΟΦΙΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το τουριστικό θέρετρο του ΜΠΑΝΣΚΟ. Αξιοποιήστε το χρόνο σας με περιπάτους στο χιονισμένο χωριό η στο χιονοδρομικό κέντρο. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΣΟΦΙΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2 : ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για να γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.
Αναχώρηση2 κλινο
24/2235

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή ( 3 ) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ‘’ ASTORIA GRAND ‘’ 4**** στην ΣΟΦΙΑ
  • Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.
  • Τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό στην ΣΟΦΙΑ και την ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ