Ταξίδια Βιέννη - Σάλτσμπουρκ

Share this

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις: 22/12, 2/1, 28/1, 25/2, 21/3

465,00 €

ΒΙΕΝΝΗ -  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 6 MEΡΕΣ
Λευκές  διαδρομές στη ‘’ σκιά των Αυστριακών Άλπεων’’
ΝΙΣ, ΒΙΕΝΝΗ, ΜΠΑΝΤ  ΙΣΛ, ΧΑΛΣΤΑΤ, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ.1η μέρα: Αθήνα - Νις
Αναχώρηση στις 06:15 από Αθήνα για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων,  με  ενδιάμεσες  στάσεις. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Νις - Βιέννη
Πρωινή αναχώρηση για Βιέννη. Άφιξη αργά το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Βιέννη, Ξενάγηση πόλης, Ανάκτορα Σενμπρούν
Πρωινή ξενάγηση στην πόλη του Στράους. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING) για να δούμε την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός ναός και η Griechen Casse - η πάροδος των Ελλήνων. Τέλος, θα επισκεφθούμε τα σαράντα σημαντικότερα διαμερίσματα του σπουδαιότερου ανακτόρου της Βιέννης, του Σενμπρούν. Γεύμα, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4ημέρα: Βιέννη, Εκδρομή στις Αυστριακές Λίμνες, Χάλστατ - Σάλτσμπουργκ
Η σημερινή πανέμορφη διαδρομή μας στην εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων Αυστριακών λιμνών και του Μπαντ Ισλ, μας οδηγεί στο ειδυλλιακό χωριό Χάλστατ, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης (Hallstättersee). Το "Μαργαριτάρι της Αυστρίας", όπως το αποκαλούν, είναι το πιο πολυφωτογραφημένο  χωριό των Άλπεων. Σύντομη παραμονή και συνεχίζουμε για το Σάλτσμπουργκ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του Μότσαρτ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Σπίτι - Μουσείο του Μότσαρτ, το παλάτι Μίραμπελ, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη το βράδυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Βιέννη - Νις
Πρωινή αναχώρηση για την πόλη  του Νις,  με  ενδιάμεσες  στάσεις. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: Νις - Αθήνα
Αφήνουμε σήμερα τη Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.
Αναχωρήσεις2 κλινο1 κλινοΠαιδί
22/12, 2/1, 28/1, 25/2, 21/3465+ 175420

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Διαμονή, 5  διαν/σεις,  σε ξενοδοχεία 4* ( Σερβία 3*)
 • Ημιδιατροφή (εκτός της 2ης μέρας -  5 πρωινά,  3 δείπνα  και  1  γεύμα)
 • Εκδρομές, περιηγήσεις,  με σύγχρονα πούλμαν.
 • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.   
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.  
 • Φ.Π.Α.    
 • Φόροι  ξενοδοχείων.

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα φαγητά .
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ