Οδική Εκδρομή Κωνσταντινούπολη - Προύσα - Πριγκηπόνησα

Share this

sep

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8, 27/8

450,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7ΗΜΕΡH

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Συγκέντρωση ώρα 7:30 πμ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΡΟΥΣΑ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Προύσα. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Προύσα. Επίσκεψη στο μνημείο του Καραγκιόζη καθώς και το ξακουστό Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους, το Πράσινο Τζαμί και ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά με τα μαγαζιά υφασμάτων και μπουρνουζιών που φημίζεται η Προύσα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
3η μέρα ΠΡΟΥΣΑ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον κόλπο της Νικομήδειας και με προορισμό το λιμάνι του Μπόστατζι όπου θα  επιβιβαστούμε σε πλοίο με προορισμό τα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφτούμε την Πρίγκηπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες για τον γύρο του νησιού. Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Πόλη. Αφιξη, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 
4η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι (κόστος 20€ ανά άτομο). Αμέσως μετά επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
5η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)
Πρόγευμα  και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 6η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό επίσκεψη  στο Μπαλουκλί, όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών, τοποθεσία που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 
7η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.
Αναχωρήσεις2 κλινο1 κλινο
9/7, 16/7, 23/7, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8, 27/8450+ 160

Περιλαμβάνονται:
 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • 1 διανυκτέρευση με πρωινό και βραδινό στην Προύσσα
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
 • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στην Ελλάδα
 • 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός / Ξεναγός
 • Ασφάλεια ταξιδίου

Δεν περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Φόρος διαμονής πληρωτέος επιτόπου στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα (1,5€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με καλύψεις Covid 20€ το άτομο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος
 2. Οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα είναι δυνατό να γίνουν στην Αλεξανδρούπολη ή στη Θεσσαλονίκη

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ