Κρουαζιέρα Πειραιά - Χάιφα - Ρόδος - Μύκονος - Ναύπλιο

Share this

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 22/8

667,00 €

7/8ήμερη κρουαζιέρα "Ελλάδα και Ισραήλ" από Πειραιά
Πειραιάς, Χάιφα, Ρόδος, Μύκονος, Ναύπλιο, Πειραιάς

Αναχώρηση: 22 Αυγούστου, 2021


Ακόμα μια εταιρεία αποφασίζει να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες από Πειραιά.
H Holland America και το πολυτελές MS Eurodam, σας περιμένουν από τις 15 Αυγούστου σε ένα μοναδικό ταξίδι γευσεων και αισθήσεων.

Το κρουαζιερόπλοιο ms Eurodam είναι το πρώτο της τάξης Signature-class. Ανακαινίστηκε πρόσφατα παρέχοντας ακόμη πιο ευρύχωρα σαλόνια, εστιατόρια, χώρους για παραστάσεις καθώς και νέες σουίτες.

Mπορείτε να απολαύσετε την γεμάτη μουσική εμπειρία που προσφέρει το Music Walk, σε μερικές σκηνές όπως το Lincoln Center Stage, το King's Blues Club και το Billboard Onboard. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μαθήματα μαγειρικής, σε εργαστήρια Αμερικάνικης κουζίνας, αλλά και στις ψηφιακές δραστηριότητες του BBC Earth Experiences by Windows.

Απολαύστε επίσης γεύσεις από όλο τον κόσμο σε ένα από τα μοναδικά εστιατόρια της Holland America.

Ισχύουν ειδικές τιμές στα δρομολόγια με αναχώρηση από Πειραιά.

 • εσωτερική καμπίνα από 667€/άτομο | εξωτερική καμπίνα από 867€/άτομο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

ΗμέραΛιμάνιΆφιξηΑναχώρηση
1Πειραιάς19.00
2Εν πλω
3Χάιφα - Ισραήλ08.0021.00
4Εν πλω
5Ρόδος10.0018.00
6Μύκονος07.0017.00
7Ναύπλιο07.0017.00
8Πειραιάς07.00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
 • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), καφές, τσάι, νερό και παγωμένο τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων και κάποιοι χυμοί στο πρωινό.
 • Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
 • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
 • Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
 • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
 • Η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται)
 • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου
 • Φιλοδωρήματα
 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
 • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση :Για τη συμμετοχή στην συγκεκριμένη κρουαζιέρα χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19 τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Χρέωση παροχής υπηρεσιών

Το προτεινόμενο ποσό για τις Σουίτες είναι 15,00$ δολάρια Αμερικής ανά άτομο (ηλικίας από 3 ετών και άνω), ενώ για όλες τις άλλες κατηγορίες είναι 13,50$ δολάρια Αμερικής ανά άτομο (ηλικίας από 3 ετών και άνω), ανά ημέρα. Σύμφωνα με την διεθνή πρακτική το αναλογούν ποσό θα χρεωθεί αυτομάτως στους λογαριασμούς των επιβατών επί του πλοίου. Οι πελάτες μπορούν να αναπροσαρμόσουν το ποσό αυτό (αν το επιθυμούν και εφόσον δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες) ακολουθώντας τη διαδικασία που θα τους υποδείξει το προσωπικό στη ρεσεψιόν του πλοίου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ.
Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση έως και 75 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 75 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των κρουαζιερόπλοιων.
Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
Πολιτική Ακυρωτικών

BooK with confidence

Για νέες κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και 30 Ιουνίου 2021 και για αναχωρήσεις μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2021, ισχύει ευέλικτη πολιτική ακύρωσης μέχρι και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Οι επιβάτες αυτόματα θα λαμβάνουν πίστωση με την μορφή Future Cruise Credit

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ