Διακοπές στην Ταυλάνδη

Share this

Νέο προϊόν

Κο Σαμούι

489,00 €

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ

ΜΠΑΓΚΟΚ - ΠΑΤΑΓΙΑ - ΠΟΥΚΕΤ - ΚΑΟ ΛΑΚ - ΚΡΑΜΠΙ - ΝΗΣΙΑ ΠΙ ΠΙ - ΚΟ ΣΑΜΟΥΙ - ΚΟ ΠΑΓΚΑΝ - ΚΟ ΤΑΟ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ


Η Ταϊλάνδη είναι μια αναπτυσσόμενη οικονομία και θεωρείται μια νεοβιομηχανοποιημένη χώρα. Η Ταϊλάνδη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της νοτιοανατολικής Ασίας, μετά την Ινδονησία. Η Ταϊλάνδη είναι στο μέσο όρο όσον αφορά την κατανομή του πλούτου και είναι το 4ο πλουσιότερο κράτος της νοτιοανατολικής Ασίας όσον αφορά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, μετά τη Σιγκαπούρη, το Μπρουνέι και τη Μαλαισία. Η Ταϊλάνδη δρα ως άγκυρα στην οικονομία των γειτονικών αναπτυσσόμενων χωρών, του Λάος, της Μυανμάρ και της Καμπότζης.

Η Ταϋλάνδη είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, η οποία συνορεύει με το Λάος και την Καμπότζη στα ανατολικά, τον κόλπο της Ταϊλάνδης και τη Μαλαισία στα νότια, τη θάλασσα Ανταμάν και τη Βιρμανία στα δυτικά.
Η Ταϊλάνδη είναι κατοικημένη σε διάφορες ευδιάκριτες γεωγραφικές περιοχές, που αντιστοιχούν στις επαρχιακές ομάδες. Το βόρειο τμήμα της χώρας είναι ορεινό, με το υψηλότερο σημείο που είναι το Ντόι Ίνθανον σε ύψος 2.576μ. Τα βορειοανατολικά αποτελούνται από το Οροπέδιο Κοράτ, που συνορεύει στα ανατολικά με τον ποταμό Μεκόνγκ. Στο κέντρο της χώρας εκτείνεται η επίπεδη κοιλάδα με τον ποταμό Τσάο Πράγια, ο οποίος τρέχει στον κόλπο της Ταϊλάνδης. Ο νότος αποτελείται από το στενό ισθμό Κρα που διευρύνεται στην χερσόνησο της Μαλαισίας.

Το τοπικό κλίμα είναι τροπικό και με κύριο χαρακτηριστικό τους μουσώνες. Υπάρχει ένας βροχερός, θερμός, και νεφελώδης νοτιοδυτικός μουσώνας από τα μέσα του Μάη μέχρι το Σεπτέμβριο, όπως και ένας ξηρός, δροσερός βορειοανατολικός μουσώνας από το Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Μαρτίου.Ο νότιος ισθμός είναι πάντα ζεστός και υγρός.
ΤΙΜΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟ ΣΑΜΟΥΗ
**ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
**