Προσφορά Εκδρομή Μπάνσκο - Σόφια - Σαντάνσκι

Share this

Νέο προϊόν

Αναχώρηση:  27/2, 28/2, 12/3, 21/3, 22/3, 25/3

158,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΜΠΑΝΣKΟ 4 & 5 ΜΕΡΕΣ
ΣΟΦΙΑ -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

1η Μέρα: ΑΘΗΝΑ -  ΜΠΑΝΣΚΟ
6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για γεύμα καθ’ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα  για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε  στη  Βουλγαρία, για να καταλήξουμε  νωρίς  το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo   ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ
Πρωινό και  ημέρα  ελεύθερη.  Αξιοποιήστε  το   χρόνο  σας  με  περιπάτους  στο  χιονισμένο  χωριό  η  στο  χιονοδρομικό  κέντρο. Δείπνο,  διαν/ση.

3η Μέρα:ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ  ΣΟΦΙΑ
Πρωινό και εκδρομή  στην  πρωτεύουσα  της  Βουλγαρίας την ΣΟΦΙΑ.   Ξενάγηση της πόλης  όπου  μεταξύ  άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία  της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και  επιστροφή  νωρίς το βράδυ   στο  ξενοδοχείο  μας  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

4η Μέρα :  ΜΠΑΝΣΚΟ  – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -  ΑΘΗΝΑ
Πρωινό  και  αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με  μια  ευχάριστη  παράκαμψη για  επίσκεψη  στη  λουτρόπολη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.  Συνεχίζουμε  για  το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο  έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στην  περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για να γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.
ΑναχωρήσειςΜέρες2 κλινο1 κλινοΠαιδί
 28/2, 12/3, 22/3, 25/3
4158+ 62140
27/2, 21/35205+ 80185

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή ( 3 ή 4 ) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ‘ GARDENIA ’  4**** or similar στο ΜΠΑΝΣΚΟ
  • Ημιδιατροφή (3 / 4 πρωινά & 3 / 4 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.

Σημείωση: Το 5 θήμερο πρόγραμμα έχει 1 επιπλέον μέρα ελεύθερη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ