Πώληση!
Εκδρομή στην Κύπρο το Πάσχα

Εκδρομή στην Κύπρο

Share this

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις:  25/10

290,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

1 η μέρα: Πτήση για ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και με απευθείας πτήση πετάμε για Κύπρο. Άφιξη, υποδοχή από τους τοπικούς αντιπροσώπους μας. Μεταφορά στη Λεμεσό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Εκδρομή ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Πρόγευμα και εκδρομή  στη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα, τη Λευκωσία. Μια πόλη  περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την  πράσινη γραμμή, φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την  τουρκική εισβολή. Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του  αντιαποικιακού αγώνα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Καταλήγουμε στη γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του  19ου αιώνα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ, φαγητό (εξ ιδίων). Επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Εκδρομή ΠΑΦΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Πάφο. Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, φτάνουμε στον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου. Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού, (στάση για καφέ) όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη. Φτάνουμε στη Πάφο όπου θα ξεναγηθούμε στην Έπαυλη του Διόνυσου, με τα υπέροχα μωσαϊκά  και την στήλη του Αποστόλου Παύλου. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου  και σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ ιδίων) στις γραφικές ταβέρνες με τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες. Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΛΕΜΕΣΟΣ – Εκδρομή ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ / ΛΑΡΝΑΚΑ – Πτήση επιστροφής
Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Αγία Νάπα και τη Λάρνακα. Περνώντας από την Πύλα, το μοναδικό μικτό χωριό, φτάνουμε στη Δερύνεια, το σημείο που δολοφονήθηκαν τα δύο παλικάρια από τους Τούρκους. Από το παρατηρητήριο θα δούμε τη νεκρή πόλη της Αμμοχώστου. Στην Αγία Νάπα θα δούμε το βενετσιάνικο μοναστήρι. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της Λάρνακας για να δούμε την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου όπου βρίσκεται και ο τάφος του και να θαυμάσουμε την παραλία με τις Φοινικούδες. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής  μας.

Σημείωση: Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί τίποτα.
ΑναχωρήσειςΞενοδοχεία2 κλινο1 κλινοΠαιδικό
   25/10KAPETANIOS ODYSSIA 3* sup.290+ 80170
AJAX 4*340+ 140230
GRAND RESORT 5*
440+ 185
170

Περιλαμβάνει

 • Αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα με απ'ευθείας πτήσεις με Aegean Airlines
 • Μία(1) αποσκευή βάρους εώς 20 κιλών + μία (1) χειραποσκευή εώς 8 κιλά
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στη Λεμεσό.
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο.
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Δαπάνη επίσημου ξεναγού κατά την διάρκεια των εκδρομών.
 • Οι υπηρεσίες του αντιπροσώπου  μας στην Κύπρο.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνει

 • Φόροι Αεροδρομίων Ελλάδος – Κύπρου & Επίναυλος καυσίμων  145€
 • Είσοδοι Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων.
 • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ