Εκδρομή Πάρος - Αντίπαρος

Share this

dim

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 18/6 Αγ. Πνεύματος

228,00 €

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση (06:00) για το λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΡΟ, άφιξη στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ και γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Περίπατοι προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Νωρίς το απόγευμα επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη ΝΑΟΥΣΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και συνεχίζουμε την περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε για την Αλυκή και το μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με το F/B, θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ η ΚΑΤΑΦΥΓΙ όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το μοναδικό κατακόρυφο στην Ευρώπη, με βάθος 85 μέτρα που φιλοξενεί τον παλαιότερο σταλακτίτη της Ευρώπης που εκτιμάται ότι είναι 45 εκατομμύρια έτη. Αμέσως μετά στην υπέροχη παραλία του Αγίου Γεωργίου, θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστρέφουμε στον οικισμό της Αντίπαρου, με τα γραφικά πλακόστρωτα και το ενετικό κάστρο και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Λίγο μετά το μεσημέρι φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και σουβενίρ στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψη μας στο νησί, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10:45 για Πειραιά, άφιξη και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
18/6228+ 75195

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PANDROSSOS 3* στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ.
  • Τρία πρωινά.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΡΟ και αντίστροφα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ