Ταξίδια Κέρκυρα - Πάργα

Share this

di-m

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις: 15/7, 29/7, 21/8, 25/8

228,00 €

-20,00 €

248,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑ  - ΠΑΡΓΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ  
Απολαυστική  διαμονή  στο  παραθαλάσσιο  ‘ POTAMAKI  BEACH  HOTEL’

1Η ΗΜΕΡΑ :
Αναχώρηση 07:30 π.μ από Aθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, ΙΟΝΙΑΣ  και  ΕΓΝΑΤΙΑΣ  ΟΔΟΥ, με  ενδιάμεσες  στάσεις μας  οδηγεί  στο  λιμάνι  της  Ηγουμενίτσας.  Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις γνωστές βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας που βρίσκεται στον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη. Χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Ακολουθεί  επίσκεψη  στο ΚΑΝΟΝΙ,  στο Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ  ενώ  λίγο  αργότερα  θα  κάνουμε  την  πρώτη γνωριμία  μας  με  την πόλη, Ακολουθεί γεύμα προαιρετικά και ξεκούραση. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος  ελεύθερος  για  κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΣΣΙΟΠΗ, το  μεγαλύτερο  χωριό  στη βόρεια πλευρά του νησιού, 38 χλμ  από  την  πόλη, με  1200  περίπου  κατοίκους.  Ξεχωρίζει  για  τις  μοναδικές  παραλίες  του  και  το πλούσιο ιστορικό παρελθόν,  στάση και συνεχίζουμε   μέσω  ΑΧΑΡΑΒΗΣ για τη  ΡΟΔΑ  ένα παραδοσιακό  ψαροχώρι, γνωστό για την αμμώδη παραλία του, τους ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, τις παραδοσιακές ταβέρνες, τα εστιατόρια, παραμονή,  κολύμπι  και  γεύμα προαιρετικά.  Το απόγευμα  θα  βρεθούμε στην ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας,  χρόνος  ελεύθερος, δείπνο,  διανυκτέρευση.  

4Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά  το  πρωινό  θα  ολοκληρώσουμε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη με  επίσκεψη   στη  Σπιανάδα,  την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απ' τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.  Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του Λιστόν με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής,  ενώ  θα  έχουμε  τη  δυνατότητα  να  επισκεφθούμε  και  το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Στη  συνέχεια επιστρέφουμε στη  γραφική  παραλία του  ξενοδοχείου  μας  στις  ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ,  για χαλάρωση  και  κολύμπι. Χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό με  την  άφιξη  μας στο λιμάνι  αποχαιρετάμε  το  όμορφο  νησί  των  Φαιάκων,  με  την  επιβίβαση  μας  στο  F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.  Το  ταξίδι  μας  προς  Αθήνα συνεχίζεται  με ενδιάμεσες  στάσεις  στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ,  την  Αμφιλοχία  και  την  περιοχή  του  Αιγίου,   άφιξη  το  βρά
Αναχωρήσεις2 κλινο1 κλινοΠαιδί
15/7, 29/7, 21/8, 25/8248*330218

* ΓΙΑ  ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ  30 HMEΡΕΣ ΠΡΙΝ  ΤΗΝ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ  ΑΡΙΘΜΟ  ΘΕΣΕΩΝ,  ΜΕ  ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ   50 €  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ  ΕΚΠΤΩΣΗ  20 €  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές -  περιηγήσεις  με  κλιματιζόμενα  πούλμαν.
  • Διαμονή,  4  διαν/σεις,   στο ξενοδοχείο    POTAMAKI  3*,  στις  ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ.
  • Τέσσερα  πρωινά  και  τέσσερα  δείπνα.
  • Εισιτήρια  F/B HΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ  -  ΚΕΡΚΥΡΑ  και  αντίστροφα.
  • Αρχηγός -  συνοδός.  Φ.Π.Α.   
  • Φόρος  διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ