Εκδρομή στην Ζάκυνθο

Share this

dim

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις:  19/6

148,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
Το φιόρο του Λεβάντε

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 06:30, περιοχή ΚΙΑΤΟΥ ημίωρη στάση, ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο Ferry Boat για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, γεύμα προαιρετικά, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κοντινό και όμορφο Τσιλιβί. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία με το νησί. Πρώτος σταθμός ο ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Σολωμός έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», ακολουθεί επίσκεψη στο Ενετικό Φρούριο στο προάστιο Μπόχαλη, το Ναό της Ζωοδόχου Πηγής και η διαδρομή μας συνεχίζεται από ΑΓ.ΛΕΩΝ, για ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, στάση - προσκύνημα στο ναό της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ, με τους καταπληκτικούς θησαυρούς ζωγραφικής. Ακολουθεί επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η όμορφη παραλία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά η εναλλακτικά επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό με μικρή στάση στον κοσμοπολίτικο ΛΑΓΑΝΑ, θα φθάσουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, τη γνωστή παραλία με τις γαλάζιες σπηλιές και τον βιότοπο της careta careta. Παραμονή για κολύμπι και επιστροφή νωρίς το μεσημέρι στην πόλη, για τους τελευταίους περιπάτους και επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, προστάτη και πολιούχο του νησιού, πριν την επιβίβαση στο F/B και τον απόπλου στις 15:00, για το ταξίδι της επιστροφής, μέσω ΚΥΛΛΗΝΗΣ, όπου με ενδιάμεση στάση στην περιοχή του Αιγίου, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
19/6148+ 40128

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο PLAZA PALLAS 3* στο Τσιλιβί.
  • Ημιδιατροφή, ( 2 πρωινά & 2 δείπνα).
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ - ΚΥΛΛΗΝΗ.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ