Εκδρομή στην Τήνο

Share this

dim

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 19/6 Αγ. Πνεύματος

185,00 €

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ
Διαμονή στο υπέροχο συγκρότημα ‘TINOS BEACH HOTEL’

1Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της Ραφήνας, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους (08:05) για ΤΗΝΟ. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης, επίσκεψη - προσκύνημα στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στη ΧΩΡΑ. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση, κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Ακολουθεί το χωριό ΒΩΛΑΚΑΣ, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του κτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο της επιστροφής το μεσημέρι ( 14:35) για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
19/6185+ 45105

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
  • Εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΤΙΝΟS BEACH 4*.
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα..
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ