Εκδρομή Χανιά Ρώμη

Share this

Νέο προϊόν

Αναχωρήσεις:

0,00 €

Εκδρομή Χανιά - ΡΩΜΗ 4 & 6  ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Κολοσσαίο - Λόφος Παλατίνου - Καπιτώλιο - Ρωμαϊκές αγορές - Φοντάνα ντι Τρέβι.
                         

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  ΠΤΗΣΕΙΣ   XANIA-ΡΩΜΗ


1η μέρα: ΧΑΝΙΑ-ΡΩΜΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ,πτήση για Ρώμη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Εγκατάσταση στα δωμάτια μας, ξεκούραση και ευκαιρία για  μια πρώτη γνωριμία με την καταπληκτική αυτή πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΡΩΜΗ
Μετά το πρωινό, κατόπιν ενημέρωσης, συνάντηση  με τον ελληνόφωνο ξεναγό μας. Θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο αμφιθέατρο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το Κολοσσαίο. Έπειτα θα δούμε τις ρωμαϊκές αγορές, τον λόφο του Παλατίνου, την πλατεία Βενετίας με το επιβλητικό μνημείο του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας και το μπαλκόνι όπου ο Μουσολίνι απευθυνόταν στους Ιταλούς, το Καπιτώλιο έδρα του σημερινού δημαρχείου της Ρώμης, την Φοντάνα ντι Τρέβι  όπου θα έχετε χρόνο για να πετάξετε το νόμισμα και να κάνετε την ευχή σας, την διάσημη Βία Βένετο με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία, τα Αυρηλιανά τείχη κ.α. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση .

3η μέρα: ΡΩΜΗ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Μετά το πρωινό, ελεύθερη μέρα . Σας προτείνουμε μια προαιρετική ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανού και στην Βασιλική του Αγ. Πέτρου.
 Πρόταση μας για το βράδυ, περιπλάνηση στα μεσαιωνικά στενάκια του Τραστέβερε, την γειτονιά στις όχθες του Τίβερη όπου χτυπάει η καρδιά της βραδινής διασκέδασης της πόλης και δείπνο στα γραφικά της μεζεδοπωλεία.

4η μέρα: ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε μία προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Αναγεννησιακή Φλωρεντία όπου μετά την περιήγηση μας στο κέντρο – ανοικτό μουσείο της πόλης μπορείτε να επισκεφθείτε το Duomo, το Βαπτιστήριο, τις εκκλησίες και να τελειώσετε με το παζάρι του San Lorenzo για δερμάτινα είδη και σουβενίρ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Ρώμη.

5η μέρα: ΡΩΜΗ
Μετά το πρωινό, ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσουμε μόνοι μας τις πλατείες με τα καλαίσθητα συντριβάνια, τα καταπληκτικά αρχοντικά-γκαλερί τέχνης με τους απέραντους κήπους, τα διάφορα ιστορικά μνημεία που μας έχουν εντυπωσιάσει. Μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε τα εμπορικά καταστήματα και τα τοπικά εστιατόρια για να ψωνίσουμε και να εντρυφήσουμε στον τρόπο ζωής των κατοίκων της πόλης.

6η μέρα: ΡΩΜΗ – ΧΑΝΙΑ
Νωρίς το πρωί, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Χανιά.

 


ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :
  • Αερ/κά εισιτήρια Χανιά-Ρώμη-Χανιά ( Απευθείας πτήσεις ) .
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Ρώμης
  • 3 ή 5  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο  4*  με πρωινό .
  • Ξενάγηση Ρώμης   με ελληνόφωνο ξεναγό .
  • 1 χειραποσκευή των 10 κιλών & 1 μικρή προσωπική τσάντα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης Tour operator.

Σημ1 : Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου 150 Ευρώ .
Σημ2 : Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει .
Σημ3 : Δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι Ρώμης , πού καταβάλλονται επιτόπου.
Σημ4 : Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει αρκετή     συμμετοχή.
Σημ5 : Στην 4ήμερη εκδρομή, η αναχώρηση για Χανιά, γίνεται το μεσημέρι της 4ης μέρας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ