Καρναβάλι Πολυγύρου Χαλκιδικής - Θεσσαλονίκη

Share this

Dim-12

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 25/2

195,00 €

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ // ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
 
1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου στάση, ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα, στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα ξεκινά. Σύντομη περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη - προσκύνημα στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Παρακολούθηση των εκδηλώσεων του τοπικού καρναβαλιού, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στην εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ, για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό σατυρικό έθιμο ΜΠΟΥΡΑΝΙ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή, άφιξη το βράδυ.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
25/2195+ 80155

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*, της Θεσσαλονίκης.
  • Δύο πρωινά & δύο δείπνα (το ένα εορταστικό με μουσική) .
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ