Καρναβάλι στην Λευκάδα

Share this

dim - 14

Νέο προϊόν

Αναχώρηση : 25/2

178,00 €

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ
ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
 
 
1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση στις 07:15 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με τα κέρινα ομοιώματα της αναπαράστασης του ‘’κρυφού σχολειού’’ γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Ακολούθως μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΑΚΤΙΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, θα φθάσουμε στην ΠΑΡΓΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και ξεκινάμε για το όμορφο νησί, της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Πρώτος σταθμός η ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ και ακολουθεί το γραφικό ΝΥΔΡΙ. Αμέσως μετά επιστρέφουμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήμος, το γνωστό για τους κατοίκους του νησιού και όχι μόνο, καρναβάλι ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ. Το απόγευμα επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, χρόνος ελεύθερος, περίπατοι στην όμορφη κωμόπολη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ και αμέσως μετά θα φθάσουμε στην Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ στην Αθήνα.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
25/2178+ 50160

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* στην ΠΑΡΓΑ.
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε επιλεγμένη ταβέρνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ