Απόκριες στην Μονεμβασιά - Καρναβάλι Κροκέων

Share this

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 25/2

170,00 €

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ - ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΜΑΝΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΡΟΚΕΕΣ - ΣΠΑΡΤΗ
ΑΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου τον ΜΥΣΤΡΑ επίσκεψη.
(Έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για την πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γραφική καστροπολιτεία της ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου, τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις εκκλησίες και τα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα, που συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα περιπλάνησης . Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για το χωριό ΚΡΟΚΕΕΣ όπου θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που διοργανώνει ο δήμος της πόλης, με παρέλαση αρμάτων και πολλές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πυροτεχνήματα και χορό στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Συνεχίζουμε για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου, θα περάσουμε την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στην γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση. Κατόπιν για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεση στάση.
Αναχώρηση2 κλινο
25/2170

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με το πούλμαν,
  • Οι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘ MANIATIS ’ 3***plus στην ΣΠΑΡΤΗ σε δίκλινα δωμάτια,
  • τα 2 πρωινά σε μπουφέ,
  • Τα 2 Δείπνα,
  • Αρχηγό - Συνοδό,
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ