Απόκριες στην Θεσσαλονίκη

Share this

chr

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 24/02

245,00 €

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕΡΡΕΣ – ΚΑΒΑΛΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2

8:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 8:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ‘’ CAPSIS ‘’ 4**** κεντρικό. Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία της. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάϊτς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) παραμονή, γεύμα στην περιοχή της Λίμνης. Κατόπιν για την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ.( Ο Γέροντας ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου). Συνεχίζουμε για την ΚΑΒΑΛΑ, την Γαλάζια Πόλη όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι . Χτισμένη αμφιθεατρικά κατά μήκος της θάλασσας , το Σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης . Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο λιμάνι και στην γραφική μαρίνα της, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον πολιούχο ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τον Λευκό Πύργο, την Πλατεία Αριστοτέλους και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Εν συνεχεία για παραλία της ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο (‘’ DAFNI PLUS ‘’ 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) προσφορά του γραφείου μας. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

Αναχώρηση2 κλινο
24/2245

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με το πούλμαν,
  • Οι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  CAPSIS  4**** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
  • τα 3 πρωινά σε μπουφέ,
  • τα 3 Δείπνα σε μπουφέ,
  • Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,
  • Αρχηγό - Συνοδό,
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
  • Φ.Π.Α.
  • Την ενημέρωση με σλάϊτς στην ΛΙΜΝΗ ΚΕΚΡΙΝΗΣ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ