Εκδρομή Άμστερνταμ - Χάγη - Ρότερνταμ

Share this

skg-20.5

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 27/2

550,00 €

Εκδρομή στο Άμστερνταμ, πόλη των καναλιών και της τουλίπας 5 ημέρες

1η ημέρα Αθήνα - Άμστερνταμ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, Άμστερνταμ. Μετά την άφιξη μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη που βρίσκεται κτισμένη πάνω σε ενενήντα νησιά, με τις γέφυρες και τα εκατόν εξήντα πέντε κανάλια. Προτείνουμε μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης που συναγωνίζονται σε υποβλητική ατμόσφαιρα και γοητεία εκείνα στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Για το βράδυ προτείνουμε επίσης, μια προαιρετική βόλτα στην περιοχή με τα «Κόκκινα φανάρια».

2η ημέρα Άμστερνταμ (περιήγηση πόλης)
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη. Ο παραδοσιακός μύλος του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό στάδιο Αρένα, η Heineken, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο πλωτός Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Θα δούμε τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιντσεπλεϊν, θα νιώσουμε τη ζωντάνια της πόλης στο κέντρο της και θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία Νταμ με το Βασιλικό Παλάτι και τη Νέα Εκκλησία. Προτείνουμε επίσκεψη στο φημισμένο μουσείο βαν Γκογκ που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή έργων και επιστολών του Ολλανδού καλλιτέχνη με την τόσο ξεχωριστή ζωγραφική.

3η ημέρα Άμστερνταμ - Ανεμόμυλοι Ζάανσε Σανς - Ψαροχώρια Μάρκεν και Φόλενταμ
Πρόγευμα και αναχωρούμε διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της ολλανδικής εξοχής με τα πόλντερς και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Ζάανσε Σανς (Zaanse Schans) θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στα γραφικά ολλανδικά ψαροχώρια Μάρκεν (Marken) και Φόλενταμ (Volendam). Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο όπου η μικρή Ολλανδέζα ντυμένη με τοπική φορεσιά θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζονται τα περίφημα ολλανδικά τυριά.

4η ημέρα Άμστερνταμ - Χάγη - Ντελφτ - Ρότερνταμ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη διοικητική πρωτεύουσα της Ολλανδίας, Χάγη που αποτελεί έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Δικαιοσύνης, του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, αλλά και του ολλανδικού Κοινοβουλίου. Θα θαυμάσουμε το Παλάτι της Ειρήνης, όπου έχει έδρα το Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης, κύριο όργανο του ΟΗΕ, και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας κτίρια που στεγάζουν διπλωματικές αποστολές και υπηρεσίες. Θα δούμε, επίσης, τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας, Σεβενίνγκεν. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη μεσαιωνική πόλη Ντελφτ που αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους και διαθέτει ένα πανέμορφο ιστορικό κέντρο με επιβλητικούς και μεγαλοπρεπείς ναούς. Τέλος, συνεχίζουμε με προορισμό το Ρότερνταμ που βρίσκεται στις εκβολές του Ρήνου και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με ουρανοξύστες και εντυπωσιακές γέφυρες.

5η ημέρα Άμστερνταμ - Αθήνα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
27/2550+ 215445

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines.
 • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία Mercure West 4*.
 • Πρόγευμα καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός.
 • 1 βαλίτσα έως 23 κιλά & 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων και φόροι εισόδου πόλεων 175 Ευρώ.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 • Νυχτερινή βόλτα στα «Κόκκινα Φανάρια», 15€ ανά άτομο.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ