Πάσχα στην Μάλτα

Share this

1.7

Νέο προϊόν

Πασχαλινή Αναχώρηση: 26/04

419,00 €

Πάσχα  στην  Μ  Α  Λ  Τ  Α
4 Μέρες Πλήρες πρόγραμμα  

1η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΤΑ (Ξενάγηση στην  ΒΑΛΕΤΑ) .
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο  και πτήση με την Aegean Airlines. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Μάλτας και αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε με τη βοήθεια της τοπικής ξεναγού για την ξενάγηση στην περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, τη Βαλέττα. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλης εποχής. Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ’ όπου θα δούμε την πανοραμική θέα των δύο φυσικών λιμανιών της Μάλτας και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και 1942, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ( προαιρετική είσοδος ) και το ναό του Αγίου Ιωάννη(προαιρετική είσοδος).Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η  ΜΕΡΑ: ΜΑΛΤΑ–ΜΟΣΤΑ–ΜΕΔΙΝΑ–ΡΑΜΠΑΤ – Craft Village
Μετά το πρωινό μας , στις 09.00 το πρωί   θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στο γεωγραφικό κέντρο της Μάλτας. Θα επισκεφτούμε τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό της Μόστα με τον μεγαλύτερο τρούλο στο νησί , που μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 όρθιους πιστούς και 3000 καθιστούς. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την επίσκεψη στη σιωπηλή πολιτεία Mdina, που είναι οχυρωμένη σε απόρθητο κάστρο και είχε διατελέσει στο Μεσαίωνα πρωτεύουσα του νησιού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια για να δούμε τα κυριότερα σημεία της πόλης και την παλαιά πόλη Ραμπάτ γνωστή για τις κατακόμβες. Στο τέλος θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο φυσητού γυαλιού Craft Village (τύπου Murano) παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων όπου οι πελάτες μπορούν να δούν ζωντανά πως φτιάχνονται τα διάφορα γυάλινα αντικείμενα και εάν θέλουν να κάνουν τις αγορές τους.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η  ΜΕΡΑ: ΜΑΛΤΑ – GOZO ( προαιρετική ).
Μετά το πρωινό, στις 08.15 το πρωί ,  ξεκινούμε για την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό νησί Γκόζο. Για να φθάσουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας, μεταφερόμαστε στο πορθμείο και επιβιβαζόμαστε στο ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και αγροικίες, η εναλλαγή των εικόνων που θα συναντήσετε θα σας πείσουν σίγουρα, για το πόσο άξιζε η επίσκεψή σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφτούμε Ggantija , με τα μοναδικά ευρήματα από την Νεολιθική εποχή ,  την πρωτεύουσά του Γκόζο Βικτώρια, με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, στη συνέχεια το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η  ΗΜΕΡΑ: ΜΑΛΤΑ – ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ – ΜΑΡΣΑΣΛΟΚ.
Μετά το πρόγευμα στις 09.00 το πρωί  θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση στις «τρεις Πόλεις», την Κοσπίκουα, την Βιτοριόζα και την Σέγκλεα, έδρα των Ιωαννιτών Ιπποτών κατά την μεγάλη πολιορκία του 1565. Από τις επάλξεις τους θα απολαύσουμε την μαγική θέα της Βαλέττας και θα περιπλανηθούμε στα Μεσαιωνικά στενά, με τα κτήρια της Ιερής εξέτασης, των Μοναστηριών, την πλατεία των εκτελέσεων, το σπίτι του δήμιου. Στη συνέχεια θα δούμε το παραθαλάσσιο στολίδι της Μάλτας με τις πολύχρωμες βάρκες, τη Μάρσασλοκ , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και ψώνια. Στη συνέχεια  θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στην Αθήνα .
ΑναχώρησηΞενοδοχεία2 κλινο1 κλινοΠαιδί
26/4Alexandra 3* / St. Julians419519359
Be 4* / St. Julians459599379

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια  Αθήνα-Μάλτα-Αθήνα με απευθείας πτήσεις .
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Mάλτας.
 • 3   διανυκτερεύσεις με πρωινό  σε ξενοδοχείο  3* ή  4*  .
 • Ξενάγηση στην Βαλέτα με ελληνόφωνο ξεναγό .
 • Εκδρομή σε Μόστα , Μεδίνα , Ραμπάτ  με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ξενάγηση στις  3 πόλεις  και το Μάρσασλοκ με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • 1 αποσκευή μέχρι  23 κιλά το άτομο .
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Οι φόροι αεροδρομίων  150 ευρώ κατά άτομο .
 • Εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους .
 • Οι προαιρετική εκδρομή στο Gozo  που κοστίζει 40 ευρώ το άτομο.
 • Ο φόρος διαμονής  Μάλτας , που καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ