Νέο
Απόδραση στον Πάρνωνα

Απόδραση στον Πάρνωνα

Share this

Νέο προϊόν

Αναχώρηση: 27/10

145,00 €

Απόδραση στα στολίδια του Πάρνωνα, 3 ημέρες
ΠΟΥΛΙΘΡΑ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΚΟΣΜΑΣ
ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ - ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ - ΠΟΥΛΙΘΡΑ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΚΟΣΜΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ SMYROS RESORT ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΘΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ
Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε για ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ, επίσκεψη και αμέσως μετά στο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Η πανέμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στα ΠΟΥΛΙΘΡΑ, 7 μόλις χιλιόμετρα από το ΛΕΩΝΙΔΙΟ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΠΑΡΝΩΝΑΣ
Πρωινό και μία υπέροχη και χαλαρή ημέρα, με εναλλαγές τοπίων ξεκινά. Θα επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ, χτισμένη σε υψόμετρο 650 μέτρων, στις πλαγιές του Πάρνωνα και το ΛΕΩΝΙΔΙΟ, όμορφη κωμόπολη του νομού Αρκαδίας και πρωτεύουσα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, χτισμένο στις ακτές του Μυρτώου πελάγους κάτω από το όρος Πάρνωνας. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΣΜΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και η πανοραμική μας διαδρομή συνεχίζεται και μας οδηγεί στον ΚΟΣΜΑ, παραδοσιακό χωριό σε υψόμετρο 1150 μέτρων στον ΠΑΡΝΩΝΑ. Το πανέμορφο χωριό βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, περιτριγυρισμένο από έλατα και καστανιές. Τα πέτρινα σπίτια του χτίστηκαν από Κοσμίτες και Λαγκαδιανούς πετράδες, οι οποίοι ήταν περίφημοι μάστορες και φρόντισαν να ξαναχτίσουν το χωριό αμέσως μετά την καταστροφή του από τα γερμανικά στρατεύματα στις 30/1/1944. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, στο Σπαθοβούνι, άφιξη το βράδυ.
Αναχώρηση2 κλινο1 κλινοΠαιδί
27/10145185130
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SMYROS RESORT.
  • 2 πρωινά.
  • 2 δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ